İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler !


İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler !


Online alışverişlerinizde dikkat etmeniz gerekenler, satış sonrası iade ve değişimler, güvenliğiniz için dikkat edilmesi gerekenler, madde madde websitesi seçimi, dolandırıcı yazılımlar, sahte online satış siteleri...


Bunların hepsini sizin için toparladık. Yazının devamını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. 


"İnternetten Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?"

#internettenalışveriş #güvenlialışveriş #internettensatınal #güvenilirsiteler


Başlıca aranması gereken özellikler;

İletişim bilgileri doğrulanabilir olmalıdır. Firma ünvanı ve adresi açık ve net olmalıdır.
Müşteri hizmetleri ile ileşim kurabileceğiniz, talep ve şikayetlerinizi iletebileceğiniz iletişim seçeneklerinin mevcut olması gerekmektedir.
İade ve değişim koşulları açık ve net bir şekilde belirtilmiş olmalıdır. Kullanım sözleşmesi ve mesafeli satış sözleşmeleri müşteri ile paylaşılmalıdır.
Güvenlikli ödeme seçenekleri incelenmelidir. Başka bir websitesine yönlendirerek ödeme almaya çalışan websitelerinden kaçının. İlk defa alışveriş yapacağınız bir websitesinde kapıda ödeme seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Böylece sahtekarlık ve dolandırıcılık için kurulmuş websitelerinden kaçınmış olursunuz. Ayrıca şüphe duyduğunuz websitelerinden mobil bankacılığınızdan oluşturabileceğiniz bir sanal kart ile ödeme yapabilirsiniz. Böylece kredi kartı bilgileriniz 3. şahıslar tarafından ele geçirilse bile herhangi bir harcama yapamayacaklardır.
Şifrelenmiş bağlantıya sahip olup olmadığı kontrol edilmelidir. Şifrelenmiş bağlantı, kişisel bilgilerinizi, bağlantılarınızı güvende tutacaktır.



İlgini çekebileceğini düşündüğümüz diğer başlıklar;

Okul Alışveriş Listesi : Okul Ayakkabısı Modelleri
Çocuğunuz için yapacağınız okul ayakkabısı alışverişinize tercihlerinizi nasıl yaparsınız ? Okul ayakkabısı alırken dikkat etmeniz gerekenler ve daha fazlası...

Bebek Ayakkabısı için Dikkat Edilmesi Gerekenler !
Bebeğiniz için ilk adım ayakkabısı mı alacaksınız ? Bir yaş için en uygun ayakkabı nasıl olmalıdır ? Bebeğinize ayakkabı seçerken nelere dikkat etmelisiniz ? Tüm sorularınız için yukarıdaki linki tıklayınız.

Bizi Takip Edin;
FacebookInstagramPinterestTwitter

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayakkabı Ölçü Birimi Pont(Punt) Nedir ?

Kadın Ayakkabı Model İsimleri ve Özellikleri

Ftalat Testi Nedir? Ayakkabılarda Ftalat Testi ve Önemi